Tällä kertaa taas ihan ok.. Äijä on kaupassa (alko tekee mieli siideriä :D). Tykkään tosi paljon siideristä, ja maistan aina uusia makuja. En oo koskaan ymmärtäny niitä jotka ottaa illanviettoon 5 samaa siideriä, känniin tulee fiksumminkin.

Cipralexin alotin nyt, uusi lääke kokonaan siis. Kohta kuukaus täynnä. Muuten tosi hyvä lääke, mut haittavaikutuksena tuli unettomuus. Siihen sain onneks nukahtamis-/unilääkkeen, Doxalin. Auttanut sekin ihan hyvin.. Sit tänään ostin espressopannun, sellasen vanhantyylisen Moka Expressin. HYVÄÄ! :D Ajattelin yllättää ton oman gorillani joku sunnuntai/lauantai ja ja leipoa croissantteja, keittää espressoa ja sit vaikka jälkkäriks joku hyvä smoothie tai hedelmäsalaattia. Sit sen vois nauttia lämpimässä keittiössä (meil on kelta-oranssi keittiö) kun ulkona sataa vettä.

Nään Tytön vkl, ihanaa :) Mul on niin ikävä sitä, ja siitä on ikuisuus kun viimeks tavattiin. Oon vaan jotenkin niin ujo etten uskalla sille kaikkea puhua, varsinkin kun se puhuu vielä vähän huonosti suomea..

Meen taas.... jatkaa datausta :D